WELL, HELLO THERE

De vrouw achter de bloemen

Hier geen romantisch relaas, maar het verhaal van een ondernemende vrouw die er geen doekjes om windt (tenzij het is om bloemen bij elkaar te houden). Leuk dat je wilt weten wie er achter Ateljee Boekee zit. Dat vind ik zelf ook belangrijk. Doordat ik meebouw aan je droombruiloft of feest, is mijn werk erg persoonlijk.

Vooruit dan maar: ik ben Katrien en val het beste te omschrijven als extravert, down to earth en no nonsense. Na de man, het huis en twee zonen had ik een groot verlangen naar iets voor en van mezelf. Ik heb altijd groene vingers gehad en schreef me enkele jaren geleden halsoverkop in voor enkele bloemenscholen (ondanks het feit dat ik een hekel heb aan het woord bloemschikken). Maar uiteindelijk leerde ik de meeste kneepjes van het vak door zelfstudie. Ik ben namelijk een doener die leert door te experimenteren.

Die besluitvaardigheid wend ik ook aan om jou te helpen in je keuzes. Ateljee Boekee is een eenmanszaak, waardoor ik je contactpersoon ben van begin tot eind. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat we een klik hebben en elkaar perfect begrijpen. Je kan steeds bij mij terecht met vragen, zorgen, bedenkingen … zodat jij op de dag zelf alleen maar moet genieten.

Mijn ontwerpen zijn los en ongedwongen maar toch stijlvol. Mijn bloemwerk bestaat vaak uit een combinatie van verse en gedroogde materialen in verschillende texturen en hoogtes. Ik laat bloemen en takken in hun eigen vorm hun werk doen; perfect in hun imperfectie.

Leer me beter kennen via Instagram en Facebook.

“La meilleure façon de réaliser ses rêves est de se réveiller.”

                                                                                                                            Paul Valéry