ROCK MY WEDDING!

Huwelijken

Ik verzorg voor jullie de allermooiste bloemen, van bruidsboeket tot aan de gehele bloemstyling op locatie.

Mijn bloemwerk wordt speciaal samengesteld voor jullie huwelijk. Bloemen zijn een deel van het geheel. Om ervoor te zorgen dat de puzzelstukjes passen, is het dan ook essentieel dat ik een duidelijk zicht krijg op hoe jullie trouwdag er zal uitzien. Als jullie dat willen, kunnen jullie me ook betrekken bij de volledige styling.

Ik oefen een ambacht uit in zijn puurste vorm. Bloemwerk is zeer arbeidsintensief, vakwerk dat vele uren tijd vraagt voor (voorbereidende gesprekken, moodboard opmaken, locatie bezoeken …), tijdens (bloemenstyling in het ateljee en ter plaatse) en na (afbraak de dag nadien) het feest. Daarom neem ik elke maand slechts een beperkt aantal opdrachten aan. Het budget voor bloemen op je feest of bruiloft start vanaf duizend euro.

Spreekt mijn stijl jullie aan of zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur me dan zeker een berichtje via het contactformulier.

Als jullie beroep willen doen op mijn diensten, leer ik jullie graag wat beter kennen in een vrijblijvend gesprek wanneer het voor jullie past. Nadien maak ik met veel plezier een offerte op.