Huwelijken

Rock my wedding!

Ik verzorg voor jullie de allermooiste bloemen op jullie huwelijk, van bruidsboeket tot aan de gehele bloemstyling op locatie.​

Foto koppel

Mijn bloemwerk wordt speciaal samengesteld voor jullie huwelijk. Bloemen zijn een deel van het geheel. Om ervoor te zorgen dat de puzzelstukjes passen, is het dan ook essentieel dat ik een duidelijk zicht krijg op hoe jullie trouwdag er zal uitzien. Als jullie dat willen, kunnen jullie me ook betrekken bij de volledige styling. Ik denk mee na over de kleur van jullie kaarsen, de keuze van stoelen en de ceremonieboog. 

Ik oefen een ambacht uit in zijn puurste vorm. Bloemwerk is zeer arbeidsintensief, vakwerk dat vele uren tijd vraagt voor (voorbereidende gesprekken, moodboard opmaken, locatie bezoeken…), tijdens (bloemenstyling in het ateljee en ter plaatse), en na (afbraak de dag nadien) het feest. Daarom neem ik elke maand slechts een beperkt aantal opdrachten aan. 

Het budget voor bloemen op je feest of bruiloft start vanaf €1500. Als jullie mijn bloemen op jullie huwelijk wensen, leer ik jullie graag wat beter kennen in een vrijblijvend gesprek wanneer het voor jullie past. Nadien maak ik met plezier een offerte op.

Trouwfeest sfeerfoto
“Supertevreden. De bloemen en de inkleding waren exact hoe wij het voor ogen hadden. Een vlotte en aangename communicatie en een correcte prijs. Een echte aanrader”.

Anne-Sophie en Matthias

Ontvang de trouwbrochure

Ontvang mijn trouwbrochure in je mailbox en neem een kijkje naar mijn richtprijzen en manier van werken.